Nieuws

De tekeningen van Maurice.

Maurice Westerink zit nu sinds zijn 40 ste met een spierziekte (mg), vanaf toen is zijn leven veranderd in een soort van drama. Inmiddels is door de strijd tegen de mg zijn gezondheid verder achteruit gegaan. Hij heeft nog maar met één oog goed zicht, heeft daarnaast er botontkalking bijgekregen waardoor botjes sneller breken en hij is 10 cm kleiner geworden. Ook zijn nieren werken nog maar voor 25%. Hij zegt er normaal niet veel over en houdt dat liever ook zo. Zijn grote afleiding is het maken van tekeningen van auto’s met poppetjes en waardeer het ook erg dat sommige er steeds leuk op reageren. Zijn motto is net als Hessel positief zijn. De tekeningen die Maurice maakt, daarvan wordt een deel uitgegeven als prentbriefkaart (via wenskaartperpost.nl) en ook zijn er nu dibond aluminium panelen met de prints (verkoop via Miniatuurautowinkel ’t Harde, de winkel van Hessels vader). De gehele opbrengst komt ten goede aan Hessel.

Wij zijn Maurice dan ook zeer dankbaar dat we de tekeningen mogen bekijken.